— Cateva cuvinte

Despre noi

Cabine Psiholog Bucuresti - OneTherapy by Sabina Vasile

Buna, îţi urez un călduros Bun-Venit la OneTherapy!

Sunt Sabina Vasile, psiholog clinician, psihoterapeut si fondator OneTherapy.

Serviciile noastre psihologice se adresează adulților si adolescenților care se confrunta cu anxietate, atacuri de panica, fobii, stări de tristețe, oboseala cronica, sau depresie.

Echipa noastră de psihoterapeuti specializați în psihoterapie cognitvcomportamentala si acreditați de Colegiul Psihologilor din România, se angajează sa te ajute sa obții cel mai bun rezultat în procesul psihoterapeutic.

Hai să ne cunoaştem!

Suntem localizați în București, zona Piața Victoriei. Cabinetul nostru de psihoterapie iti oferă un spațiu cald, primitor si confortabil, unde poți primi sprijinul psihologic de care ai nevoie.

Echipa ONE THERAPY este alcatuită din psihologi clinicieni si psihoterapeuți
formați în terapie cognitiv-comportamentala, acreditați de Colegiul Psihologilor
din România.

Pasionați de munca noastră si de modul în care mintea umană funcționează, oferim suport pentru dezvoltarea sănătății emoționale, atât adulților, cât si adolescenților.

Cu profesionalism, construim relații durabile cu clienții noștri si oferim servicii psihologice individualizate, adaptate nevoilor lor.

Redam sănătatea emoțională si mentală tuturor celor ce ne solicita sprijinul. Fiecare client este tratat în mod unic, cu înțelegere si suport necondiționat.

ONE THERAPY este în primul rând despre oameni, iar misiunea noastră este sa iti oferim sprijin psihologic validat științific, personalizat nevoilor tale!

O echipa de specialiști este pregătită sa iti ofere îndrumarea de care ai nevoie.

Dorești o programare?

Echipa este selectată de către Sabina Vasile
Fondator OneTherapy

— 01

Atunci când ești nevoit sa tolerezi incertitudinea, este posibil ca situația respectiva sa iti provoace o oarecare anxietate, ceea ce este  …

— 02

Depresia poate fi un major obstacol în viața ta, pentru ca te împiedică sa te bucuri de plăcerile cotidiene si te îndeamnă sa te critici si sa te …

— 03

Psihoterapia cognitiv-comportamentala este cel mai testat tratament psihologic pentru tratarea unei game largi de…